Bli forberedt på enhver situasjon med dette

Everyday Carry er taktisk utstyr i et lite format som du har med deg hver eneste dag.

Produktene er ikke tilfeldig valgt. Det er ikke noe du bare kaster i lommen før du går ut av døren. Dine Everyday Carry-gadgets er et resultat av nøye planlegging, slik at du alltid er forberedt på enhver situasjon som kan oppstå.

Dette taktiske utstyret utgjør «Everday Carry»-settet:

0-2Suunto Traverse Slate

Slate er en eksklusiv Suunto Traverse-modell som kun kommer i et begrenset opplag. Klokken har en robust urkasse i kompositt og en olivengrønn klokkereim. Slate byr på blant annet avansert høydemåling, måling av antall høydemeter per time og totalt antall høydemeter. Den har også et kraftigere bakgrunnslys som gjør at du finner utstyret i teltet, uten å bruke hodelykten.

Les mer og bestill her


0-3Leatherman Z-Rex Molle

Det finnes allerede verktøy som knuser glass og verktøy som kan kutte tau, men Z-Rex er det aller første verktøyet som kombinerer disse to funksjonene. Kniven i rustfritt stål er utskiftbar og kan snus eller erstattes hvis nødvendig.

Les mer og bestill her

0-4Nitecore MH12

Denne oppladbare lykten fra Nitecore er designet spesielt for multitasking. Maks lystyrke er på hele 1000 lumens, lysintensitet på 13500cd og rekkevidden er på 232 meter. Lykten drives av enten 1 stk 18650 eller 2 stk CR123 batteri.

Les mer og bestill her

0-5Leatherman MUT EOD

Konstruert for å passe det militære og praktiske behovet. I tillegg til Leathermans standardfunksjoner er MUT designet med tanke på vedlikehold av et M16/AR15 type våpen.

Les mer og bestill her

0-6UZI Thrower One

Denne kastekniven fra UZI har et knivblad i rustfritt stål med rett kant og et nylonsløre flettet rundt håndtaket. Selve bladet er i svart/sølv og er godt balansert for treffsikker og presis kasting.

Les mer og bestill her

Se Milrab sine rabattkoder her

LES OGSÅ