hiker climbing on the mountains. he stays on the top of a rock and watch his goal.

Dingsene som gjør deg klar for tur

Våren er her, og da er det tid for å ta turen ut!

Derfor er det moro med litt nytt utstyr til både deg selv og familien. Dette er populære produkter for øyeblikket:

Skjermbilde 2016-04-04 kl. 14.09.46Friluftsklokka

Det sies at dette er en av de beste klokkene Suunto noensinne har lansert. Suunto Traverse Slate gir deg avansert høydemåling, navigasjon og har innebygd stormalarm. Den måler gjennom barometrisk trykk og henter informasjon fra satellitter. Og – selvfølgelig har den Track-back (ber deg følge samme rute hjem igjen). Traverse egner seg for fjell- og friluftsinteresserte som vil ha en klokke som er dedikert til livet i skauen og på fjellet. Likevel er dette en barsking å ha i hverdagen også…

Her får du tak i råtassen fra Suunto

Skjermbilde 2016-04-04 kl. 14.19.05… eller velg med pulsmåling på håndleddet

Garmin sin modell, Fenix 3 Sapphire HR er klokka som er fullpakket med funksjoner for multisporttrening, terrengløp og navigasjon. Den kompromissløse GPS-sportsklokken er utviklet for idrettsutøvere og eventyrere. Klokken inneholder Elevate-pulsmålingsteknologi på håndleddet for å gi ambisiøse utøvere maksimal frihet.

Her kan du lese mer om Garmin Fenix 3 HR

Med utvidet synsfelt

Skjermbilde 2016-04-04 kl. 14.14.55

Oakley sin nye modell, Oakley Radar EV Path Prizm Trail passer perfekt til sports- og friluftsinteresserte mennesker. Med brillens utvidede synsfelt og spesialtilpasset Prizm-teknologi, gjør det til solbrillene kompisen din vil misunne deg for å ha. Kort sagt! For å si det også: De er spesialtilpasset for syklisten.

Her kan du lese mer om de nye sportsbrillene

U.S. Armed Forces’ godt bevarte hemmelighet er nå tilgjengelig på det norske markedet

Skjermbilde 2016-04-04 kl. 14.24.43

Original Pilot ble utviklet i 1958 på oppdrag fra det amerikanske forsvaret. Målet var å gi pilotene solbriller med maksimal beskyttelse, optisk ytelse og komfort. Etter dette tok det ikke lang tid før Original Pilot erobret både luften og populærkulturen.

Her kan du bestille de populære solbrillene

Skjermbilde 2016-03-03 kl. 11.22.11Perfekt for tøffe forhold

Skoen er laget av lær og har membran av Gore-Tex som sikrer en vanntett støvel med optimale pusteegenskaper. Crispi S.W.A.T Evo anbefales av mang, og er skapt for å tåle de røffeste forholdene.

Eivind, som har anskaffet seg Crispi S.W.A.T Evo er klar i sin kundeomtale: «Anbefales på det sterkeste. Unik sammenheng mellom gore-tex, lighweight og comfort.»

Her får du tak i støvelen

Sekk til ulike behov

Skal du på tur i 2-5 dager? Da kan Opsrey Aether 60 være ryggsekken du bør velge. En komfortabel lettvektssekk med plass til det du trenger. Svært godt bæresystem!

Eller trenger du en god hverdagssekk? 11-literen fra Osprey får du tak i her.

 Dingsene som gjør ting enklere:

Skjermbilde 2016-01-21 kl. 16.15.39En trofast turkamerat

Om du skal på fjelltur, ut på reise, eller har en mobiltelefon med dårlig strømkapasitet er dette noe for deg. Vi lever i en digital verden, og da er dette absolutt en turkamerat som ikke svikter.

Proton-Spark er liten og lett, men allikevel svært kraftig. Kapasiteten er på hele 13 000mAh, og den har 2 USB utganger som gir deg muligheten til å lade to ting på en gang.

Her kan du kjøpe den

2b550dff4f97cf189e6a38f1422539a7Drikk vann fra bekken

Skal du på skogstur? Kanskje kjekt med denne på tur. Et tykt sugerør som fjerner 99 % av alle bakterier og parasitter i forurenset vann. Plutselig er hver eneste vanndam en tørsteslukker!

Les mer om den geniale dingsen her

Stormkjøkkenet som har alt

d9065adeaef9676644cd3a98e4291042

Supersmart stormkjøkken som 1) bruker det du finner i naturen, som brensel, 2) fyrer effektivt og miljøvennlig og 3) lader smarttelefonen!

Her kan du bestille det!

… og sjekk ut disse 25 dingsene som gjør deg klar for friluftslivet!

 

Trenger du nye fjellstøvler eller tursko? Vi guider deg her!

LES OGSÅ