Traveler with leather backpack outdoors

Sommerens hotte og smarte produkter

I samarbeid med Milrab.no har vi funnet noen av sesongens kuleste klær og tilbehør til gutta.

 

Et «must have»

Skjermbilde 2016-05-04 kl. 13.09.20

Sprint Light er et syntetisk undertøy produsert i polyester. Spesielt egnet for høy aktivitet i varme omgivelser der fukttransport og ventilasjon er viktig. Trøyen tørker raskt og har ekstremt lav vekt. For kaldere omgivelser er Sprint Light optimal å kombinere med Brynje Super Thermo-produkter.

Les mer om t-skjorten her

 

Capsen for varme dagerSkjermbilde 2016-05-04 kl. 13.12.26

Capsen er laget av pustende mesh-stoff for ekstra komfort i varme omgivelser. Hydrolix pannebånd på innsiden av capsen transporterer fuktighet vekk fra huden til utsiden av capsen slik at det fordamper raskere. Denne Hydrolix-teknologien bidrar til å hindre overoppheting i varme omgivelser eller at du fryser i kulden.

Capsen har i tillegg borrelåsfeste i front slik at du kan feste på de patchene du ønsker.

Her bestiller du den

Retropreg fra Oakley

Skjermbilde 2016-05-04 kl. 13.18.05

Designet på disse brillene er inspirert av idrettsutøvere og da særlig innenfor skateboarding. Resultatet ble Latch som har et helt unikt design og leveres med flere smarte løsninger.

Den lette, slitesterke O-Matter-innfatningen gjør at brillen er mer motstandsdyktig mot både slag og støt. I tilegg har rammen en three-point fit, som sørger for en god passform og reduserer trykkpunktene som er på vanlige briller.

Les mer om nyheten fra Oakley her

Utviklet i samarbeid med leger

886063

PS! Dette er en bestselger.

Tactical UC Sokkene er utviklet i samarbeid med leger, og er designet for å gi god komfort og optimal blodsirkulasjon. Sokkene har ingen sømmer og et fukt-transporterende system trekker svetten fra huden til utsiden av plagget, så sokkene tørker raskere.

Uthevede puter ved akillesen og nederst på foten er med på å aktivere blodsirkulasjonen i føttene. God ventilasjon sørger for å fjerne fuktighet og dermed motvirker blemmer og gnagsår.

Skaff deg et par her

Les også: Slik velger du riktig fjellstøvler og tursko

Barsking på hånda

Skjermbilde 2016-05-04 kl. 13.24.18

Denne G-shock klokken fra Casio har et utseende som gir et preg av røffhet og kvalitet. Dette er klokken som tåler de fleste forhold. Enten du dykker, er glad i å klatre eller andre aktiviteter der det kreves en robust og praktisk klokke, er Casio G-Shock løsningen! Den er laget for å håndtere spesielt fysiske utfordringer.

Med mineralglass mot vibrasjoner og støt, trenger du ikke være redd for at glasset skal bli ødelagt under aktivitetene dine. Selve urverket er beskyttet av en urkasse i resin, som gjør at klokken tåler slag og støt. Ikke bare tåler klokken det meste som skjer på land, men den er også vanntett ned til 200 meter!

Les mer her

Les også: Den perfekte klokka for jakt og fiske har kommet

Praktisk nyhet

Skjermbilde 2016-05-04 kl. 13.27.57

Gerber Remix Tactical.

Knivblader er ekstremt solid og svært bestandig mot støt og slag. Kniven har i tillegg et tanto-design som er basert på japanske kniver som tidligere ble brukt av samuraiene. Denne typen design vil si at spissen av kniven er robust og vil verken knekke eller bøye seg, selv under røff bruk. Skaftet er designet slik at du enkelt kan åpne kniven med en hånd. Knivbladet har delvis serratert blad på den ene siden som kan brukes til å sage grovere materialer som et vanlig blad ikke klarer. Bladet er i tillegg svart og nitride belagt slik at bladet ikke reflekterer i lyset. Uthulet ramme gir en lav vekt på kniven, samtidig som at renhold er enklere. Med klips er det lett å finne plass til denne kniven enten i en lomme eller på pakning.

Les mer her

Les også: Dette utstyret gjør deg forberedt på enhver situasjon

En sikker vinner å ha med på tur

740

Dette er et suverent verktøy med fire ulike funksjoner. Armbåndet kan enkelt flettes opp og blir til en lang paracord på ca 3 meter. Paracord er et lett nylon-snøre, opprinnelig brukt som fallskjermsnor av det amerikanske luftforsvaret under andre verdenskrig.

Selve spennen på armbåndet har en fløyte og en firestarter. Firestarter er et suverent verktøy, og helt nødvendig å ha med seg i villmarken. Armbåndet har også et kompass festet til paracorden.

Her får du tak i den

Les også: 25 smarte dingser

Enestående kikkert

898

Bushnell Trophy XLT er en funksjonell og robust kikkert. BaK-4 prismer sørger for en sylskarp optikk, og forseglet O-ring fylt med nitrogen gjør den 100% vanntett og alltid fri for dugg.
Kikkerten har et Dura-Grip gummibelegg som gir god demping mot støt og slag, og passer dermed godt til aktivt bruk. Gummibelegget sørger også for et godt grep på kikkerten selv i dårlig vær. Kikkerten kan enkelt festes til tripod og er en god følgesvenn i jaktlaget med den grønne kamuflasje fargen.

Få optimal synsopplevelse med denne kikkerten

Ray-Ban med ny vri

898-2

Tidløs retromodell fra Ray-Ban med et klassisk design. Denne brillen ble svært populær i USA på 1950- og 60-tallet. Den ovale formen kombinert med et stilig brunspettet mønster og detaljer av gull, kan jo ikke slå feil.

Brillene kommer med en slitesterk ramme og den innovative Lens-teknologien som beskytter 100% av skadelige UV-stråler. Denne modellen kommer med Silver Flash speilglass.Fordelen med denne type speilglass er at de er mindre prangende og mer nedtonet enn vanlige modeller, samtidig som det gir deg en stilig og unik look. Rammene er laget av acetat, som er et ekstremt slitesterkt materiale, så disse brillene er robuste.

Få sommerfølelsen med Ray-Ban sin nye brille

Gå sommeren i møte med fete produkter? Sjekk lagersalget her og spar inntil 60%

 

hiker climbing on the mountains. he stays on the top of a rock and watch his goal.

Les også: Dingsene som gjør deg klar for tur

LES OGSÅ