Verdens første iPhone-synkroniserte treningssykkel!

Interessen for sykkel som treningsverktøy har økt enormt. Spinningtimene er fulbooket, for ikke å snakke om alle de sporty menneskene som sykler til og fra jobb hver eneste dag.

Det å kaste seg ut på veien når vinteren har lagt sine glatte spor på bakken, appellerer ikke til alle, men med Wahoo Kickr kan du få din egen versjon av innendørssykkelen!

sykkel

Slik fungerer den

Hvor deilig hadde det kanskje ikke vært å kunne sette på favorittserien eller fotballkampen og fortsatt få til en reel treningsøkt? Nå med den nye Wahoo Kickr 2.0 kan du få både og.

Alt du trenger å gjøre er å demontere bakhjulet på din egen sykkel og montere på Wahoo Kickr 2.0 i stedet, synkroniserer den med din iPhone/iPad/datamaskin, og så er det bare å tråkke avgårde. Se på The Walking Dead mens du spinner deg gjennom flere kilometer i din egen stue.

sukkel1

Du bestemmer motstand og kan sykle til forskjellige filmede sykkelruter ved hjelp av din iPhone! Du kan med andre ord sykle gjennom flotte omgivelser i Italia eller Frankrike.

Wahoo Kickr er verdens første iPhone-synkroniserte treningssykkel!

Les mer om denne revolusjonerende sykkelen her.

Sykkeltrening har mange fordeler. Dette er en fantastisk måte å forbedre kondisjonen. Bedre utholdenhet, vektreduksjon og muskelmasse er noen av fordelene ved sykling. Mosjon er aldri feil, men det er ikke alltid like lett å komme seg ut eller booke time på treningssenteret. Har du sykkel, og får ikke brukt den på vinteren er det ingen tvil om at Wakoo Kickr vil være en fantastisk løsning for deg. Ta en nærmere titt på den her. 

Her er noen fakta om Wakoo Kickr 2.0

  • Kompatibel med iOS (iPhone, iPad og MacOS), Android ogPC
  • Elektromagnetisk motstand gir en realistisk veifølelse
  • Passer sykler mellom 24″ og 29″
  • Kobles via Bluetooth 4.0 eller ANT+
  • Kan brukes sammen med gratisappen Wahoo Fitness App som hjelper deg å stille inn motstand, aktivere simuleringsnivået basert på din vekt/sykkeltype/luftmotstand, osv
  • Med appen Kinomap kan du sykle på baner som tidligere syklister har filmet!
  • Treningssykkelen er stillegående for å ikke å forstyrre dine omgivelser
  • Mål: 65 x 55 x 30 cm
  • Vekt: 21,3 kg

sykkel2

På nettbutikken CoolStuff får du nå gratis frakt på kjøp over 499,-. CoolStuff tilbyr de kuleste og mest innovative gadgets på markedet. Det er ikke rart nettbutikken ofte omtales som Norges Gadgetmekka. Du finner kule dingser til fra hjem og hage, til sport og hobby og mat og drikke.

Sjekk nettbutikken her.

LES OGSÅ