Skier Jumping Mid Air off a Steep Rock Face off Piste

Utstyr til påskefjellet

Favorittferien er snart her!

Det er ikke lenge igjen til Norges favorittferie, nemlig påsken er her. Ferien er som et skille mellom vinter og vår, hvor sola endelig glimter til. Dagene nytes i det siste naturen har å by på av skiløyper og i solsteiken i hytteveggen.

For at du skal få en så behagelig påske som mulig har vi gravd det essensielle du må ha med for en behagelig påske. Dersom du også lurer på hva du skal spille med familien i påsken, er dette vår oversikt over de beste påskespillene.

Solbriller

2549878

Fra venstre: 1: Kerbholz, 2: Wood Fellas, 3: Kerbholz, 4: VUDD, 5: VUDD, 6: Wood Fellas, 7: VUDD, 8: VUDD

Se også vår store solbrilleguide for 2016 her

Ikke interessert i å bruke solbriller? Da kan denne capsen være alternativet. Denne er lett, luftig og behagelig  – og det til en ålreit pris. Her får du tak i capsen fra Under Armour.

Goggles

Skjermbilde 2016-03-10 kl. 10.48.26

Her finner du et stort utvalg fra Oakley!

Hodelykt

Har du noen gang vært på skitur i mørket? Det er en opplevelse i seg selv det å spenne på seg skia, og gå avgårde i åpent landskap med hodelykt på hodet. Det er så stille og fredelig.

Se vår guide for å se og bli sett i mørket

Hold varmen med fleece

– En legende av en fleecejakke, skriver klikk.no i sin test! Vi snakker selvfølgelig om populære Houdini og deres modell Power Houdi.

houdini

Her får du tak i jakka til herre … og til dame her (mange ulike og nye farger tilgjengelig)

Les også:
Utstyret som imponerer i skibakken

Eller skal du på langrenn? Slik kler du deg!

 

oakleyhanskerPerfekte hansker til påsken

Nye hansker fra Under Armour som passer det typiske påskeværet da de er vind- og vanntette. ColdGear® Infrared-teknologien i hanskene absorberer og fanger inne kroppsvarmen din slik at du blir varm raskere og holder varmen lengre. Var ikke det nok, har Oakley-hanskene også en skjult lomme for oppbevaring av for eksempel nøkler.

Her får du tak i hanskene (nå på salg!)

 

449-2

Eksklusiv klokke som kommer i begrenset opplag

Traverse Slate egner seg for fjell- og friluftsinteresserte som vil ha en klokke som er dedikert til turer i skog og fjell.

Her kan du lese mer om Suunto Traverse Slate.

 

 

Nødlader er kjekt på fjellet

Skjermbilde 2016-01-21 kl. 16.15.39

Den perfekte turkameraten trenger du kanskje? Får du dårlig strømkapasitet, kan dette være redningen for deg. Proton Spark er en unik nødlader med LED-lykt, SOS- og strobefunksjon.

Nå er den også på tilbud – få tak i den her

 

Bagen som rommer alt du skal ha med på ferie

Skjermbilde 2016-03-10 kl. 10.36.19

Kundeanbefaling fra halfbreed: «Med denne bagen trenger du ikke flere kolli uansett reisemål. den rommer alt, side lommene er store nok til dags-skift av klær.» Mer trenger vi ikke å si…

Her får du tak i 90-literen.

Til slutt må du huske lue

Det sies at datingtrenden i fjellheimen er grønn lue for de single, rød for de som er opptatt, og alle andre av oss som ikke bryr oss kan bruke den vi selv vil ha.

Her finner du et stort utvalg og én som passer din stil!

Som en bonus!

Basert på kravene til spesialstyrkene. Du er vel ganske utstyrsfreak?

Copy of Lasse tyre pulling-20

Compressport er utviklet i samarbeid med leger. Trøyen har en unik ON/OFF-teknologi der fibrene puster og regulerer ventilasjonen, basert på hvor høy aktivitet du er i. Compressport er blant annet brukt av mange i Tour de France! Med avansert kompresjonsteknologi og støtdemping gjør klærne fra Compressport at du alltid kan yte ditt beste, selv under de mest ekstreme påkjenninger.

Få tak i Compressport her (eneste forhandleren).

Les også

25 kule dingser som er perfekt på påskefjellet

Reisetips: Her er det fortsatt ledig i påsken

LES OGSÅ