family having fun in winter, throwing snow up in blue sky.

Topp 10 sportskupp

Vi elsker kupp, men spesielt når det er knallpriser på produkter vi ønsker oss. Derfor har vi sjekket gjennom noen av Norges nettbutikker innen kategorien sport og friluft, for å se om vi finner noe gull på kupp.

Spar 30% på kjøp over 1500 kr hos Friluft nå

Kode: januar30

Perfekt for reise

SUUNTO Core All Black er reisefølgets beste venn. Med alt fra høydemåler, dybdemåler, barometer, kompass, værstatistikk til et digitalt termometer, får reisen en ny dimensjon. I tillegg til å ha kontroll på tiden, har den også nedteller, stoppeklokke og alarm. Den kan også forutsi tidspunkt på soloppgang og solnedgang i over 400 steder i verden. Den har et internt minne som kan huske statistikk som klokken registrerer.

Her får du den til knallpris!

10529178

En skikkelig turkompis

Vi elsker den. Det gjør kundene og: «Da har jeg fått testet denne skikkelig og kan bare si at jeg vil gi den en ubetinget sekser. Det går jo ikke, men en krystallkalar femmer får den i alle fall. Har testet litt forskjellige typer ved og kommet til at den går best på det du finner aller mest av på tur i granskog. Nemlig de små tørre greinene nederst på trærne. Det skal utrolig lite kvist til for å koke en kjel kaffe og/ eller grøt.»

Sjekk tilbudsprisen her!

560

Populær dunjakke

Peak Performance er en sikker vinner på denne fronten. De leverer stilsikre, lette dunjakker som passer den urbane vinterstilen i Norge, samt en god vinner til fjells.

Ytterskallet er produsert i Pertex® som beskytter mot vær og vind, og på innsiden varmer det myke dunet.

Nå får du den på salg!

5710989409699_001_3cdec91e774c472a83ab681ed0932edf

 

Varm og slitesterk sovepose

Tyi-serien til Mammut går for å være en solid vinner, spesielt når du nå sparer mye penger på soveposen. Komfort – 18 grader celsius.

Tilbudsprisen er helt ellevill! (sett opp mot andre nettbutikker)

727226001

Bjørn Dæhlie-genser

Denne har tatt «alle» nordmenn med storm. Den selger som varmt hvetebrød, og da er det ekstra digg å vise dere at nå får du den på salg. Genseren fra Dæhlie er det perfekte mellomlaget før og etter trening eller som en varm fritidsgenser. Den er råstilig.

KUN TIL DAME: Her får du tak i den – på salg!

189028001

 

Ultimate ekspedisjonsjakka

Klättermusen Iving er navnet. Iving anbefales for de mest utfordrende situasjoner og steder på planeten. Så, er du en person som vil ha det beste og «aldri» bli kald på vinteren? Da er nok unisex-jakka fra Klättermusen valget.

Sjekk tilbudsprisen her!

43350_Iving_Jacket_Unisex_1

 

«Fantastisk gode sko»

Det melder brukerne av Adidas sine råtøffe støvler. GSG 9.2 ble utviklet fordi dem ønsket en støvel skulle oppleves som joggesko på beina.

Her får du den!

adidas-stovler

 

Piggsko til knallpris

Spar 41% på løpeskoen mange sikler etter. Asics med pigger er en favoritt på dette isete vinterføret og sitter som støpt på underlaget.

Her sparer du mange hundrelapper nå!

pigg7

 

Polariserte Oakley-briller

Vi nordmenn elsker Oakley. Det ser ut til at det har blitt den nye standarden.

Jawbreaker Polarized kommer med HDpolariserte glass som sikrer optimal klarhet og hindrer 99% av lys fra reflekterte overflater å slippe gjennom glassene.

Med Oakley Jawbreaker Polarized foran øynene vil du aldri bytte dem ut.

Her får du dem på tilbud – få på lager!

480

 

Outlet på ski, støvler, staver, bekledning og annet tilbehør her – nå!

Skjermbilde 2017-01-19 kl. 11.20.34

LES OGSÅ