Nå gjør du kupp på elsykler

Spar 45% på dansk kvalitet!

Elsykkelboomen har inntatt norske landeveier. Vi har rett og slett blitt frelst av de elektriske fremkomstmidlene, og stadig flere vil ha elsykkel. Problemet er likevel at de ofte kommer med en skikkelig solid prislapp. Nå kjører Stians Sport kampanje på danske Promovec.

Nå har vi den unike muligheten til å gi deg 45% rabatt på danske Promovec.

Bruk rabattkoden: NETTAVISEN45

Promovec kjennetegnes av høy kvalitet kombinert med elektriske komponenter utviklet i Danmark. Kvalitet og pålitelighet har høyeste prioritet, og deres elsykler er tilpasset det tøffe norske været.

Promovec el-system gir deg god balanse mellom motor og batteri, samtidig som funksjonalitet og kjøreegenskaper er ivaretatt på beste måte. Syklene har blant annet walk assist-funksjonen som gjør det lettere for deg å trille sykkelen opp bratte bakker. Med en sterk og kompakt motor med planetgir, sikrer dette god ytelse og jevn kjøring. Motoren er plassert i enten forhjul eller bakhjul og har myk start-funksjon for en behagelig tur.

For å ikke glemme at alle Promovec-modeller kommer med kraftig Li-Ion batteri. Dette er for øvrig avtakbart og låsbart med integrert ladekontakt.

Noe av det viktigste å tenke på ved kjøp av elsykkel er batteriet: Alle elsyklene fra Promovec utenom terrengsykkelen har 10,4 Ah batteri. Dette er lik 374 Wh, og en rekkevidde opp mot 100 km, avhengig av assistnivå. Det kan sies at dette er et ekstra kraftig og noe mer kostbart batteri. Terrengsykkelen har derimot 8,7 Ah batteri, 313 Wh, og en rekkevidde opp mot 70 km, avhengig av assistnivå. Motorens effekt: er 250 W, noe som er det samme for alle elsykler på markedet, i henhold til EU-lov.

NÅ: Nesten halv pris på elsykler her

Bruk rabattkoden: NETTAVISEN45

Spar 10 000 kroner på denne

Hydrauliske skivebremsere, Shimano girsystem, lett aluminiumsramme og 29 tommers hjul.

Les mer og bestill her – latterlig billig midt i sesongen!

 

Spar 9400 kroner på hybridsykkel

Den perfekte elsykkelen til tur og jobb til herre: Shimano girsystem, hydraluliske skivebremsere og solid batteri.

Nå får du den til kanonpris her!

 

Hybridsykkelen til damene

Spar 9400 kroner på en lett og smidig elsykkel til bruk til jobb og tur. Gode komponenter og solid batteri som holder over tid.

Sjekk den ut her – før det blir utsolgt!

 

Klassisk herresykkel: Spar 45% nå!

Flick 7 Gent vil være det riktig valget for deg som ønsker en lett, klassisk herresykkel med Shimano Nexus 7 gir for fantastisk brukevennlighet og kvalitet, men som også vil ha litt ekstra hjelp spesielt i motbakker.

Nå sparer du 8000 kroner!

 

NÅ: Nesten halv pris på elsykler her

Bruk rabattkoden: NETTAVISEN45

 

Slik handler du sykkel trygt på nett:

Du tenker kanskje det er vanskelig og tungvindt å handle sykkel på nett. Kanskje redd for at den ikke passer? Eller må montere den selv? Eller hva skjer med returretten?

Merida.no er løsningen.

  1. Velg sykkel uten kø og stress – snakk med personell på Livechat hvis du trenger råd
  2. Velg størrelse – det sjekker du her!
  3. Velg nærmeste sportsbutikk du vil hente den i
  4. Betal
  5. Hent i butikk – ferdig montert

Les også: Årets sykkelnyheter fra Merida her

LES OGSÅ