Kompresjonsklær har kommet for å bli

Er det noe sporty nordmenn elsker, så er det kompresjonsklær.

Høst- og vintertrender viser at vi er sprekere enn noensinne. Vi dedikerer stadig en større del av garderoben til treningplagg. Vi vil se bra ut i klær som i tillegg motiverer oss til en treningsøkt. Plaggene skal være freshe og komfortable. Hvis de i tillegg kan hjelpe med prestasjonen under treningsøkten, er det ekstra pluss i boken.

Skins har blitt et utrolig populært merke og tatt over stafettpinnen for 2XU, som en periode dominerte de fleste treningsentre. Nå har nettbutikken Tights.no en kampanje du bør få med deg! De kjører nemlig over 25 % på alt fra Skins!

Testvinner og en ny favoritt

Skins finnes i både herre- og damemodeller og det er ikke bare designet som gjør at flere og flere investerer i de spenstige plaggene.

Tightsene er utrolig komfortable og kjennes rett og slett som hud, når du har dem på deg. De sitter stramt og holder alt på plass, slik at du virkelig kan yte maks på trening, uten å gi treningsantrekket en ekstra tanke.

Som det eneste merket har deres plagg blitt testet av idrettsutøvere i bevegelse og etter flere år med forsking har Skins utviklet gradert kompresjon.Den graderte kompresjonen gir optimal prestasjon til hver eneste muskelgruppe.

oversikt-modeller

Modeller til enhver smak og trening

Kompresjonstøy fra Skins har lekker design og god passform. Det elastiske stoffet tørker hurtig og kjennes lett på kroppen uansett hvilken aktivitet du foretar deg.

Thermal-modellene er som skapt for norske forhold ettersom tightsene og overdelene egner seg til utendørstrening når det er ekstra kaldt.

Løpetightsene i A200 og A400-serien har fått best i test i Birkebeiner’n og SKIsport! Du kan dermed være sikker at ditt nye treningsantrekk holder det den lover.

Se hele kolleksjonen fra Skins her.

gFxlU8Nm4JwCIied1t90RB4BwIA2yTNBfSgNsg5OUAo

Toppmodellen Skins A400 kommer i en ny og lekker design med refleksdetaljer. Denne egner seg til både løping, saltrening og fritid. Med 4-veiers elastisitet og en glatt overflate vil denne tightsen holde seg like fin vask etter vask.

Det er ikke lenge til jul, så dette er en gylden mulighet til å begynne med julegavene! Du spare faktisk hele 400 kroner på denne. Se nærmere på tightsen her.

QKvRT3kAd43sCpvxRnNUDYPJH9x9W4bfWwRzZN_9NSI

Sikre deg det lekreste treningstøyet nå!

LES OGSÅ