Hiker relaxing on the rock with a backpack

Gå høsten i møte med kult utstyr

Gadgets, røffe sko, klær som tåler julig og tøffe forhold, er det vi ønsker oss fremover.

Vi gutta elsker utstyr. Vi tror at utstyret ofte gjør oss bedre, og noen ganger så gjør det kanskje det. Uansett; det hjelper på selvfølelsen at man ser bra ut og i tillegg har bra utstyr. Vi serverer deg nyhetene (og noen bestselgere!) for høstsesongen:

Råtass av en Gore-Tex jakke

skalljakke

Denne modellen, Aplha Gen 2 fra kjente Arcteryx er spesialdesignet for operative styrker. Gore-Tex er det mest slitesterke, vanntette, vindtette og pustende materialet som er tilgjengelig på markedet.

Sjekk prisen her!

Norrøna-bukse perfekt til turer

norrøna

Falketind-modellen er såpass lett, pustende og elastisk at den passer utmerket til turer i skog og mark – og på topptur. Kvalitetsmerket leverer for øvrig klær til enhver turentusiast, og Falketind-buksa er en du bør ha – for den kommer du til å få bruk for, selv bare på gåturen rett utenfor stuedøra.

Her får du tak i den

Terrengskoa som sitter som støpt

salomon

Nå er nye farger på plass i butikkene på Speedcross 4! Høsten kan bare komme, for disse skoa gjør susen på marka- og fjellturen. Det kan jeg love deg (bruker disse ufattelige mye selv). Lette, vanntette (Gore-Tex) og stabile sko.

Disse må du ha

Hengekøya du drømmer søtt i

hengekøye2

Leveres med myggnett og oppheng, og om ønskelig kan du få tak til den spesielle hengekøya. Med vekt på 1,34 kg er dette et alternativ til telt og en sinnsykt god sitteplass om du skal på en rask tur i skogen (fisketur eller lignende).

Sjekk ut nyheten her!

Den perfekte klokka til jakt og fiske

Suunto Traverse Alpha kombinerer robusthet med et komplett sett av utendørsfunksjoner. Du kan enkelt finne veien med GPS/GLONASS-navigasjon og se høydeprofilen av ruten din direkte på klokken. Du lurer kanskje på hva som skiller Suunto Traverse Alpha fra andre Traverse-modeller? Med Alpha får du nå spesialtilpassede funksjoner for jakt og fiske som for eksempel månefasekalender, skuddsensor, typografiske kart, høydeinformasjon, barometer og natt-tilpasset bakgrunnslys.

Les mer eller bestill klokken her

Genseren som gjør deg barsk

genser

Combat-trøya er rå! Combat Shirt er i tillegg antistatisk og antimikrobiell noe som vil si at den motvirker statisk elektrisitet og motstår bakterier.

Sjekk den ut her!

Minimo-kokeapparat

MiniMo er et kompakt gass-turkjøkken som egner seg til alle årstider – den nye thermo-regulerte ventilen gir jevn gass-strøm helt ned til -6 grader. Den kompakte koppen gi et lavt tyngdepunkt og gjør kjøkkenet stødig under bruk. Vinner av Editor Choice Award 2015!

Bestill her

Skapt for antiterrorstyrke

Skjermbilde 2016-01-21 kl. 21.41.56

Adidas sitt formål med modellen GSG 9.2 var å designe en tjenestesko som skulle oppleves som joggesko på beina. Det har de klart! Med Traxion-såle og adiPrene sitt dempesystem er skoene svært behagelig å ha på føttene. Skoen er pakket inn i behandlet vannavstøtende og pustende svart lær, og har utseende til en klassisk tjenestesko. GSG 9.2 er perfekt ha å på tur hvis du ønsker en robust og luftig støvel. Den tåler selv de tøffeste forhold!

Her får du tak i skoene som er skapt for antiterrorstyrkene

Denne er kul til hytta

turgrill

Biolite Basecamp er en vedovn med USB-ladeenhet og lader dermed opp dingsene du måtte ønske. Bruker vanlig biomasse som fyringskilde.

Les mer om den her

Smart hodelykt

lommelykt

NITECORE R25 er en oppladbar lykt med smart ladestasjon. Ladestasjonen kan festes der du måtte ønske, som for eksempel i bilen på veggen eller på pulten. Med 800 lumen i lysstyrke og med en rekkevidde på opptil 321 meter, kan dette være en god kamerat! Også er den vanntett ned til to meter.

Her får du tak i NITECORE R25

Multiverktøy

leatherman

Surge er en av Leathermans største multiverktøy med den kraftigste tangen og de lengste bladene. Altså, en sikker vinner å ha med seg overalt!

Sjekk prisen her

En sikker solbrille-vinner

oakley

Når vi hører ordet Oakley går ordet kvalitet synonymt med merkevaren. Radar-brillene er intet unntak, og bør være et førstevalg om du skal ha sporty briller som funker til mange ulike aktiviteter. Her får du Radar EV Path Polarized med HDpolariserte glass som sikrer optimal klarhet og hindrer 99% av lys fra reflekterte overflater å slippe gjennom glassene.

Sjekk prisen på Oakley Radar her

LES OGSÅ