Dette gjør deg barskere

Vi gutta elsker utstyr. Vi tror at utstyret ofte gjør oss bedre, og noen ganger så gjør det kanskje det. Uansett; det hjelper på selvfølelsen at man ser bra ut og i tillegg har bra utstyr.

Derfor gir vi deg tipsene til å bli en «barskere» versjon av deg selv. 

Følg Sport og friluft på Facebook for spreke tips!

Vi alle ønsker en følelse av mestring og dette utstyret skal i hvert fall ikke sette begrensninger for å nå målene dine. Topptrente utøvere, soldater og personer som deg og meg bruker disse produktene. Det skal være så enkelt at du konsentrerer deg om det du skal gjøre, så fikser disse produktene resten. Funksjonalitet er et stikkord til mestring.

For Nettavisen-leseren! Bruk kupongkode: nettavisen 
Gyldig t.o.m 10. februar. Trekker fra 100,- fra ordresummen. 

Basert på kravene til spesialstyrkene

Lasse-975

Compressport er utviklet i samarbeid med leger. Trøyen har en unik ON/OFF-teknologi der fibrene puster og regulerer ventilasjonen, basert på hvor høy aktivitet du er i. Compressport er blant annet brukt av mange i Tour de France! Med avansert kompresjonsteknologi og støtdemping gjør klærne fra Compressport at du alltid kan yte ditt beste, selv under de mest ekstreme påkjenninger.

Få tak i Compressport her (eneste forhandleren).

Vil du ikke ha den i olivenfarge, får du den i sandfarge her

Hold deg komfortabel i kulda

Skjermbilde 2016-01-21 kl. 13.00.02

4-veis stretch for bedre form, ColdGear-teknologi som holder deg komfortabel og har et fukttransporterende system som trekker svetten fra huden til utsiden av tightsen, så den tørker raskere.

Her får du tak i den

449

Den råeste klokka

Det sies at dette er en av de beste klokkene Suunto noensinne har lansert. Suunto Traverse gir deg avansert høydemåling, navigasjon og har innebygd stormalarm. Den måler gjennom barometrisk trykk og henter informasjon fra satellitter. Og – selvfølgelig har den Track-back (ber deg følge samme rute hjem igjen). Traverse egner seg for fjell- og friluftsinteresserte som vil ha en klokke som er dedikert til livet i skauen og på fjellet. Likevel er dette en barsking å ha i hverdagen også…

Her får du tak i råtassen fra Suunto

 

En modernisert utgave av bestselgeren

Skjermbilde 2016-01-21 kl. 13.08.07

Suunto Core Ultimate Black er oppfølgeren til bestselgeren Core All Black. I tillegg til å vise klokkeslettet, kan du med Ultimate Black dykke (trykkmåler), bestige fjell (høydemåler) og forutsi hvordan været blir (barometer og stormvarsel). I tillegg kan klokka fra Suunto forutsi soloppgang og solnedgang på over 400 steder i verden. Redd for at batteriet skal gå tomt? Det trenger du ikke – det har en levetid på 12 måneder…

Her skaffer du deg bestselgeren på tilbud

Lommelykten «alle» ønsker seg

Skjermbilde 2016-01-21 kl. 16.06.51

Taktisk lys i meget bra kvalitet, har mange gode funksjoner og har det nyeste av teknologi. Si hei til NITECORE SRT7 Revenger. Bare navnet høres tøft ut. Fra 0.1 lumen til 960 lumen og har en lysstråle på 308 meter. Lommelykten er utstyrt med tredjegenerasjons SSR-teknologi (smart selector ring). Dette vil si at man enkelt kan stille inn ønsket lys ved å vri hjulet på lommelykten.

Her får du tak i råtassen

Skapt for antiterrorstyrke

Skjermbilde 2016-01-21 kl. 21.41.56

Adidas sitt formål med modellen GSG 9.2 var å designe en tjenestesko som skulle oppleves som joggesko på beina. Det har de klart! Med Traxion-såle og adiPrene sitt dempesystem er skoene svært behagelig å ha på føttene. Skoen er pakket inn i behandlet vannavstøtende og pustende svart lær, og har utseende til en klassisk tjenestesko. GSG 9.2 er perfekt ha å på tur hvis du ønsker en robust og luftig støvel. Den tåler selv de tøffeste forhold!

Her får du tak i skoene som er skapt for antiterrorstyrkene

Utviklet for de beste

Skjermbilde 2016-01-21 kl. 21.37.38

Oakley har brukt flere tiår på å tilpasse og utvikle solbriller for det amerikanske forsvaret. En sikker vinner er polariserte Oakley Radar Path. Solbrillene har optimalisert komfort, beskyttelse og klarhet. De er derfor perfekt til aktivt bruk. PLUTONITE ®-glassmateriale filtrerer bort 100% av all UV og brillene har en trepunkts passform som holder brillene i presis optisk posisjon.

De røffe solbrillene fra Oakley får du på tilbud her

Følg Sport og friluft på Facebook for spreke tips!

Bonus!

Skjermbilde 2016-01-21 kl. 16.15.39

Den perfekte turkameraten trenger du kanskje? Får du dårlig strømkapasitet, kan dette være redningen for deg. Proton Spark er en unik nødlader med LED-lykt, SOS- og strobefunksjon. Nå er den også på tilbud – få tak i den her

 

Få også med deg det «barskeste» salget! Spar opptil 60% her

For Nettavisen-leseren! Bruk kupongkode: nettavisen 
Gyldig t.o.m 10. februar. Trekker fra 100,- fra ordresummen. 

Følg Sport og friluft på Facebook for spreke tips!

LES OGSÅ