Pulsklokker er et must for treningsglade nordmenn. Her finner du populære modeller til en billigere penge enn hos mange av konkurrentene.

Multitriathlon og Milrab legger seg på nivå med giganten XXL på pris, og ved anledninger er de enda billigere. Nettbutikk-aktørene gir nordmenn de beste pulsklokkene til solide priser. Da må vi bare smile!

Her finner du pulsklokker til svært gode priser

Pulsklokker kjøper vi fordi det er et viktig og funksjonelt treningsverktøy. Det skal også sies at du ser RIMELIG SPORTY ut med en kul pulsklokke på håndleddet.

Priseksemplene er hentet 15. og 16. september 2017.  

Her er våre favoritter – til en god pris:

Suunto Ambit3 Peak Sapphire HR

Omtales som en ultimat treningskamerat, og har de viktigste funksjonene for deg som svømmer, løper og/eller sykler. Dette er også arvtakeren av den svært populære Ambit2.

Her sparer du 49% nå!

Andre aktører selger denne fra 3 699 kroner og opp til 5 600 kroner.

Suunto Ambit3 Vertical

Ønsker du heller Ambit3 Vertical kontra Peak-versjonen? Dette er Suunto-klokken for deg som er hakket mer glad i fjellturer og klatring.

Nå sparer du 41% her!

Hos konkurrenter varierer prisene fra 2 699 og opp til 4 500 kroner for samme klokken.

Garmin Fenix 5

Tøff design og overlegen kvalitetsfølelse, er stikkord for Fenix 5 fra Garmin.

Multisportklokken, selvfølgelig med GPS har svært god lesbarhet på skjerm, pulsmåling på håndleddet (Elevate-teknologi) og funksjoner som gjør treningen til en lek. Kan for eksempel nevne at klokken har melkesyreterskel, så du enklere kan måle ditt faktiske ytelsesnivå ved sykling og løping. Da vil Fenix 5 også kunne beregne gjennomføringstid på 5 km og 10 km, halv- eller helmaraton basert på VO2 maks-verdien. Det var en funksjon. Den er spekket med viktige elementer.

SJEKK PRISEN HER!

Hos konkurrenter varierer prisene helt opp til 7 499 kroner for samme klokke.

Garmin Fenix 5X

Ønsker du en større urskive er Fenix 5X klokken for deg. Den leveres også med WiFi og safirglass som standard. Samtidig viser denne topografiske kart.

Her får du den til en bra pris!

… og andre selger den for opp til 8 209 kroner!

 

Suunto Spartan Sport HR

Klokka for eventyrere (og fremtidige eventyrere, eller bare at du skulle ønske du var det).

Suunto har gjennom flere år bygd seg opp for å bli en viktig aktør innenfor multisport-segmentet, noe Spartan Ultra-modellen er et godt eksempel på.

Kan eksempelvis nevne at Spartan Sport HR har GPS (selvfølgelig!), berøringsskjerm i farger, barometer og temperaturmåler.

Sjekk prisen her!

De selges til nesten tusen kroner mer hos andre aktører, altså opp til 4 599 kroner.

Suunto Spartan Sport Wrist HR

Forskjellen fra Spartan Ultra HR og Spartan Sport Wrist er at sistnevnte har pulsmåler i håndleddet, og er i mye større grad populær blant nordmenn.

Her får du den billigst!

Hos andre aktører er prisene opp mot 4 599 kroner.

Polar M600

Polar er spesielt kjent for sin teknologi på pulsmåling, men klokkene er også svært gode på coaching-funksjonene. Er du derfor opptatt av forbedring av helsa, eller nå nye intervallmål, er M600-modellen en klokke for deg. Det er forresten et av Polars flaggskip, sammen med V800.

Sjekk prisen her!

Hos andre kjente aktører i sportsbransjen selges M600 for 3 599 kroner. Det er altså mye å spare – stikkord: husk å være prisbevisst!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *